Om meg

Jeg er fremtidsrettet, selvsikker og tilstede.

Nåværende student ved Høgskolen Kristiania BA Kreativ Markedskommunikasjon med spesialisering i Digital Markedsføring.

Person som syntes i mengden, tar egne initativ og viser selvsikkerhet i alle arbeidsoppgaver. Konkurranseorientert person som fokuserer på kontinuerlig utvikling av faglige ferdigheter, kommunikative evner og personlige egenskaper. Trives i balansen mellom teori, analyse og kreative prosesser. Ser etter muligheter, potensialer og brenner for gode prosesser som leder frem til gode prestasjoner.

Setter høye krav til meg selv, forventer alltid kvalitet i egen innsats og skaper gode prestasjoner gjennom fokus, struktur og bevissthet.

Opptatt av kommunikasjon og digitale utviklinger. Stor interesse for digitalisering, kreative kommunikasjonsmetoder og bruk av markedsføring i sosiale medier.

Ønsker å prioritere fremtidige målsetninger, utfordre det bestående og være i kontinuerlig utvikling. Ønsker å være fremtidsorientert for å ha perspektiv og ha tilstedeværelse for benytte mulighetene i øyeblikket.

Studentbloggen er opprettet for å tilegne ytterligere kompetanse og praktisk erfaring innen mitt spesialiseringsområde Digital Markedsføring

Se også oversikt over innlegg fra Norges beste studenter innen digital markedsføring ved Høgskolen Kristiania